Supa de morcovi cu aroma de anason

Printeaza

Supa de morcovi cu aroma de anason din: unt, ceapa, cimbru, anason, stelat, dafin, usturoi, morcovi, supa de legume, sare, piper.

Ingrediente: Supa_de_morcovi_cu_aroma_de_anason

  • 3 linguri unt
  • 2 cepe
  • 6 fire cimbru
  • 5 bucăţi anason stelat
  • 2 foi de dafin
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 kg morcovi curăţaţi
  • 1 l supă de legume
  • sare, piper

Mod de preparare:

Se topeşte untul şi se adaugă ceapa şi usturoiul tocate; se condimentează cu cimbru, anason stelat, foi de dafin şi se prăjesc 5 min.

Se adaugă morcovii raşî şi se toarnă supă.

Se acoperă cu un capac şi se dau în clocot. Se reduce focul şi se lasă să mai fiarbă la foc moale cca 20 min.

Se scot din supă cimbrul, foile de dafin şi anasonul şi supa se pasează la blender; se sărează şi se piperează.

Supa de morcovi cu aroma de anason

Supa_de_morcovi_cu_aroma_de_anason

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.