Supa de morcovi cu zarzavat

Printeaza

Supa de morcovi cu zarzavat din: morcovi, zarzavat, orez, unt, sare, verdeata.

Ingrediente:Supa de morcovi cu zarzavat

  • 2 morcovi
  • 500 ml supă de zarzavat
  • 1 lingură cu orez
  • 1 linguriţă cu unt
  • sare
  • ver­deaţă tocată

 

Mod de preparare:

Spălaţi morcovii, curăţaţi-i, spălaţi-i din nou şi treceţi-i pe răzătoarea mare. Turnaţi-i în supa de zarzavat care fierbe, lăsaţi focul mic şi acoperiţi vasul pentru 20 minute.

Săraţi şi adăugaţi orezul fiert separat, clocotiţi 1 minut, adăugaţi untul şi stin­geţi focul.

Serviţi supa călduţă, decorată cu verdeaţă tocată, cu crutoane de pâine uscată în cuptor sau pe plită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.