Sambuca

Printeaza

Sambuca este numele unei băuturi alcoolice produse la Roma şi în împrejurimi, o băutura limpede şi tare, aromatizată cu un amestec de bcabe negre de soc european şi seminţe de anason. Are un gust dulce, înzepător şi o textură vâscoasă.

Sambuca se distinge de alte băuturi alcoolice italiene prin ritualul specific de servire.

Băutorul experimentat de sambuca stinge flacăra şi bea paharul dintr-o înghiţitură, zdrobind la final boabele de cafea între dinţi.

Puteţi folosi sambuca si drept ingredient pentru numeroase cocktailuri.

 

Sambuca

Sambuca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.