Salata de ansoa cu parmezan

Printeaza

Salata de ansoa cu parmezan din: paine taraneasca, usturoi, fileuri de anchois, capere, otet de vin rosu, ulei de masline, apa, condimente, rosii cherry, masline negre, parmezan, rucola, busuioc.

Ingrediente:Salata de ansoa cu parmezan

  • 300 g paine
  • 2 catei de usturoi
  • 4 fileuri de anchois
  • 2 linguri capere
  • 2 linguri otet de vin rosu
  • 4 linguri ulei de masline
  • 100 ml apa
  • 2 linguri condimente pentru salata
  • 500 g rosii cherry
  • 4 linguri masline negre
  • 2 linguri parmezan ras
  • rucola si de busuioc

 

Mod de preparare:

Se taie pâinea felii şi se prăjeşte. Se prepară dressingul: se toacă usturoiul, fileurile de peste şi caperele. Se amestecă oţetul cu ulei şi apă; se adaugă condimentele pentru salată, usturoi, pestele şi capere.

Se taie jumătăţi tomatele cherry. Se amestecă într-un castron cu pâinea şi măslinele. Se stropeşte cu dressing şi se amestecă. Salata se repartizează pe farfurii şi se ornează cu frunzele de rucola şi busuioc.

Se presară parmezan ras.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.