Salata cu ansoa si ghimbir

Printeaza

Salata cu ansoa si ghimbir din: ceapa, rosii, ardei, oua, castraveciori, ansoa, sare, piper, ghimbir, patrunjel.

Ingrediente:Salata cu ansoa si ghimbir

  • 150 g ceapă
  • 3 roşii
  • 4 ardei graşi, diferit coloraţi
  • 4 ardei iuţi
  • 6 ouă fierte
  • 8 castraveciori acri
  • câteva fileuri de anşoa
  • sare
  • piper
  • ghimbir
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Ceapa se taie fideluţă şi se amestecă cu roşiile, curăţate de sâmburi şi pieliţe, tăiate felii subţiri. Se aşaza frumos într-o salatieră mai întinsă şi, deasupra lor, ardeii tăiaţi rondele fine.

Se presară totul cu ghimbir pisat mărunt, sare şi piper, după gust. Deasupra se pun ouăle, tăiate rondele şi, peste ele fileuri de anşoa. Castraveciorii se taie rondele şi se pun pe marginea salatierei.

Peste tot se presară pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.