Reteta zilei: Ton cu sos de unt

Printeaza

Ton cu sos de unt din: file de ton, unt, suc de lamaie, patrunjel, ulei de masline, piper, sare.

Ingrediente: Ton cu sos de unt

  • 3 fileuri de ton
  • 3 linguri de unt moale
  • 2 lingurite suc de lamaie
  • 2 lingurite patrunjel uscat
  • 1 1/2 linguri ulei de măsline
  • 2 lingurite de piper negru
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Într-un castron mic, combinați untul, sucul de lămâie și pătrunjelul. Formati o bilă de unt.
Spălați pestele și uscați cu șervețele de hârtie. Se condimentează cu sare pe toate părțile. Puneți piper negru pe o farfurie mică. Îmbrăcați laturile de ton cu piper negru, apăsând ușor.

Ton cu sos de unt
Încălziți uleiul într-o tigaie. Rumeniti pestele pe ambele parti timp de 2 minute pe fiecare parte, opriți focul și adăugați amestecul de unt.

Ton cu sos de unt
Se servește imediat cu legume, dupa preferinta.

Ton cu sos de unt

Ton cu sos de unt

Ton cu sos de unt

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.