Reteta zilei: Paste cu sos de rosii si patrunjel

Printeaza

Paste cu sos de rosii si patrunjel din: rosii, rosii cherry, ulei de masline, usturoi, patrunjel, ardei iute, sare, piper, spaghete.

Paste cu sos de rosii si patrunjel

Ingrediente:

  • 2 cani roșii decojite, cubulete
  • 20 roșii cherry, taiate in jumătati
  • ⅓ ceasca ulei de măsline
  • 4 catei usturoi tocat
  • patrunjel tocat
  • 1 ardei iute, fara seminte
  • sare si piper
  • 1 pachet de spaghete

 

Mod de preparare:

Adaugati usturoiul, ardeiul iute și uleiul de măsline într-o tigaie si gatiti timp de 15 minute.

Paste cu sos de rosii si patrunjel

Adaugati rosiile si patunjelul peste amestecul de usturoi, gatiti 15 minute. Asezonati usor.

Intr-o oala fierbeti pastele al dente.

Paste cu sos de rosii si patrunjel

Adaugati pastele peste sosul de rosii. Amestecati si serviti calde.

Paste cu sos de rosii si patrunjel

Paste cu sos de rosii si patrunjel

Paste cu sos de rosii si patrunjel

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Paste cu sos de roşii

Paste cu pui si sos de rosii

Paste cu pui si sos de rosii din: paste papardelle, pulpe de pui, ceapa, usturoi, morcov, dovlecei, supa de pui, sos de rosii, ulei, busuioc, oregano, zahar, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 500g de paste Pappardelle 500g de pulpe de pui 1 ceapă mică 2 căţei de usturoi 1 morcov 2 dovlecei verzi mici 100 ml […]

Paste proaspete, cu carne de carnati si sos de rosii

Paste proaspete, cu carne de carnati si sos de rosii

Paste proaspete, cu carne de carnati si sos de rosii din: ceapa, paste, usturoi, carnati, pasta de rosii, busuioc, ulei de masline, sare. Ingrediente: 1 ceapă albă paste proaspete 1 căţel de usturoi 2 cârnaţi subţiri lungi 1/2 cutie pastă de roşii busuioc congelat ulei de măsline sare   Mod de preparare: Ceapa o tai […]

 

Paste cu rodie si masline

Paste cu sos de rosii si masline

Paste cu sos de rosii si masline din: rosii, paste, bulion, ceapa, masline, ulei, sare, piper. Ingrediente:  300 g paste 500 g roşii foarte bine coapte o lingură bulion o ceapă 150 g măsline 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Roşiilor li se face o crestătură, se scufundă un minut în apă […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.