Reteta zilei: Inele de ceapa pane

Printeaza

Inele de ceapa pane din: ceapa, lapte batut, faina, sare, piper, piper cayenne, ulei. Inelele de ceapă pane sunt o gustare crocantă și savuroasă, apreciată pentru textura lor delicată și gustul inconfundabil.

Acestea sunt realizate din rondele de ceapă proaspătă, înmuiate într-un amestec de lapte bătut și condimente, apoi acoperite cu un strat fin de făină amestecată cu sare, piper și piper cayenne pentru un plus de aromă și iuțime.

Prăjite în ulei încins până devin aurii și crocante, inelele de ceapă pane sunt perfecte ca aperitiv, garnitură sau chiar ca gustare, aducând o notă de rafinament simplă și delicioasă oricărei mese.

 

Ingrediente: 

  • 1 ceapa, felii subtiri
  • 250 ml lapte batut
  • 1 ceasca faina
  • ½ linguriță de sare
  • piper negru
  • 1 linguriță de piper cayenne
  • ulei, pentru prăjit

 

 

Mod de preparare:

Se înmoaie ceapa feliata în lapte bătut timp de aproximativ 45 de minute.

Inele de ceapa pane
Se amestecă ingredientele uscate împreună într-un castron mare.

Inele de ceapa pane
Se toarnă ulei într-o tigaie, se incalzeste bine.

Se da ceapa prin amestecul de faina

Inele de ceapa pane

Se prajeste 1 minut. Se repetă cu restul de ceapa.

Inele de ceapa pane
Scurgeti pe prosoape de hârtie și serviti calda cu sos de ardei iute.

Inele de ceapa pane

Inele de ceapa pane

Inele de ceapa pane

 

Pofta buna!

 

Reteta zilei: Inele de ceapa in crusta de faina si bere

Inele de ceapa in crusta de faina si bere din: faina, bere, piper negru, piper rosu, sare, ceapa, ulei de arahide. Poate te intereseaza si Inele de ceapa prajite cu sos Ingrediente: 240 g făină 250 ml de bere 1 lingurita piper negru proaspat macinat 1/2 linguriță piper roșu 1/2 linguriță sare 2 cepe, decojite […]

 

Reteta zilei: Inele de ceapa prajite cu sos

Inele de ceapa prajite cu sos din: faina, bere, piper, piper cayenne, sare, ceapa, sos sriracha, ulei de arahide, maioneza, mustar, mustar dijon, miere, suc de lamaie, sos barbeque, Poate te itnereseaza si Inele de ceapa in crusta de pesmet Ingrediente inele de ceapa: 2 cesti faina 1 cană de bere 1 lingurita piper negru […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Antoanela Marescu

    Nu am facut niciodata, sunt bune? Ca nu prea ma atrag sa zic sincer

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.