Reteta zilei: Frittata cu ciuperci si spanac

Printeaza

Frittata cu ciuperci si spanac din: ciuperci, usturoi, ulei, spanac, oua, lapte, feta, parmezan, mozzarella, sare, piper.

Frittata_cu_ciuperci_si_spanac_08

Frittata cu ciuperci si spanac

Ingrediente: 

  • 240 gr ciuperci proaspete
  • ½ lingurita usturoi tocat
  • ulei
  • 200gr de spanac congelat
  • 4 oua
  • 1 cana de lapte
  • 60gr brânză feta
  • ¼ cană parmezan ras
  • ½ ceasca mozzarella mărunțită
  • sare si piper

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 170C. Decongelati si scurgeti spanacul.
Spalati, curatati si feliati ciupercile.
Intr-o tigaie, adaugati putin ulei si ciupercile si gatiti acoperiti 1-2 minute, apoi adaugati usturoiul tocat si se presara cu sare si piper.

Frittata_cu_ciuperci_si_spanac

Gatiti impreuna 5-7 minute.

Frittata_cu_ciuperci_si_spanac_02

Intr-un vas termorezistent, uns, adaugati ciupercile, spanacul și feta maruntita.

Frittata_cu_ciuperci_si_spanac_03
Într-un bol mediu bateti ouălele. Adăugați lapte, parmezan și se presara cu piper.

Frittata_cu_ciuperci_si_spanac_04

Amestecati pentru a se combina. Se toarnă acest amestec peste ciuperci.

Frittata_cu_ciuperci_si_spanac_05
Se presara branza mozzarella mărunțită.

Frittata_cu_ciuperci_si_spanac_06

Dati la cuptor aproximativ 45 de minute.

Frittata_cu_ciuperci_si_spanac_07
Lasati sa se odihneasca, taiati si serviti.

Frittata_cu_ciuperci_si_spanac_08

Frittata cu ciuperci si spanac

Frittata_cu_ciuperci_si_spanac_08

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-frittata-ciuperci-spanac html

1 comentariu

  1. Ce bine arata frittata cu ciuperci, mi-ai facut pofta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.