Reteta zilei: Frittata cu ciuperci si spanac
PrinteazaFrittata cu ciuperci si spanac din: ciuperci, usturoi, ulei, spanac, oua, lapte, feta, parmezan, mozzarella, sare, piper.
Ingrediente:
- 240 gr ciuperci proaspete
- ½ lingurita usturoi tocat
- ulei
- 200gr de spanac congelat
- 4 oua
- 1 cana de lapte
- 60gr brânză feta
- ¼ cană parmezan ras
- ½ ceasca mozzarella mărunțită
- sare si piper
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 170C. Decongelati si scurgeti spanacul.
Spalati, curatati si feliati ciupercile.
Intr-o tigaie, adaugati putin ulei si ciupercile si gatiti acoperiti 1-2 minute, apoi adaugati usturoiul tocat si se presara cu sare si piper.
Gatiti impreuna 5-7 minute.
Intr-un vas termorezistent, uns, adaugati ciupercile, spanacul și feta maruntita.
Într-un bol mediu bateti ouălele. Adăugați lapte, parmezan și se presara cu piper.
Amestecati pentru a se combina. Se toarnă acest amestec peste ciuperci.
Se presara branza mozzarella mărunțită.
Dati la cuptor aproximativ 45 de minute.
Lasati sa se odihneasca, taiati si serviti.
Frittata cu ciuperci si spanac
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-frittata-ciuperci-spanac html
Ce bine arata frittata cu ciuperci, mi-ai facut pofta 🙂