Reteta zilei: Cartofi dulci cu iaurt si fulgi de ovaz
PrinteazaCartofi dulci cu iaurt si fulgi de ovaz din: cartofi dulci, zahar brun, scortisoara, nucsoara, unt, iaurt, fulgi de ovaz.
Ingrediente:
- 4 cartofi dulci
- 2 linguri de zahăr brun
- ½ lingurita scortisoara
- ¼ lingurita nucsoara
- 2 linguri unt
- ½ ceasca iaurt
- 1 cană fulgi de ovaz
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C. Așezați cartofii dulci pe o folie de copt.
Coaceți timp de 35-40 de minute. Combinati zahăr brun, scortisoara si nucsoara intr-un bol mic. Scoateti cartofii din cuptor, se lasă să se răcească 5-10 minute, apoi crestati la mijloc.
Adaugati ½ linguri de unt pe fiecare cartof. Se presara amestecul de condimente.
Adaugati o lingură de iaurt, apoi presarti fulgi de ovaz.
Serviti imediat.
Cartofi dulci cu iaurt si fulgi de ovaz
Pofta buna!
Nu-mi place reteta asta