Reteta mancarica de verdeata cu orez

Printeaza

Reteta mancarica de verdeata cu orez din: patrunjel, marar, ceapa, untdelemn, faina, sare, piper, orez, bulion.
Ingrediente:Reteta mancarica de verdeata cu orez

  • 4 legaturi de patrunjel
  • 4 legaturi de marar
  • 2 cepe mijlocii
  • 200 ml untdelemn
  • 1 lingura de faina
  • piper
  • sare
  • 1 lingura de bulion
  • 1 pahar de orez

 

Mod de preparare:

Se curata ceapa, se taie solzisori si se caleste in untdelemnul incins.

Dupa ce s-a inmuiat, se adauga faina, care se rumeneste usor si se stinge cu 250 ml apa.

Se adauga patrunjelul si mararul bine spalate si tocate (nu chiar marunt).

Se lasa la fiert pana se inmoaie, dupa care se adauga bulionul, sarea si piperul.

Se mai lasa 5 minute pe foc.

Separat, se fierbe orezul, care se serveste ca garnitura.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.