Reteta coltunasi cu branza de vaci

Printeaza

Reteta coltunasi cu branza de vaci din: faina, ou, branza, unt, pesmet, sare.

Ingrediente:Reteta coltunasi cu branza de vaci

  • 80 g făină
  • 1 ou
  • 2 linguri branză de vaci
  • 15 g unt
  • 1 lin­guriţă pesmet
  • sare

 

Mod de preparare:

Din făină, jumătate de ou şi puţină apă se pre­pară o cocă mai moale decat cea de tăiţei care se frămîntă pe o planşetă, apoi se întinde intr-o foaie subţire.

Se taie foaia în pătrate cu latura de 4-5 cm, pe care se pune branza amestecată cu res­tul de ou. Se împătură pătratele în formă de triun­ghi, se apasă pe margini ca să nu se desfacă, apoi se pun să fiarbă în apă clocotită cu sare, 15-20 de minute.

Pesmetul se căleşte pe marginea maşinii într-o tigaie fără grăsime şi cand e gata, se amestecă cu untul şi colţunaşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.