Pulpe de pui cu pasta de curry

Printeaza

Pulpe de pui cu pasta de curry din: pulpe de pui, pasta de curry, lemongrass, unt de arahide, nuca de cocos, lychee, apa, ceapa rosie, coriandru.

Ingrediente: Pulpe_de_pui_cu_pasta_de_curry

  • 8 pulpe de pui
  • 20 ml pastă roşie de curry
  • 2 beţe de lemongrass
  • 80 g unt de arahide
  • 375 g nucă de cocos deshidratată
  • 1 conservă cu lychee plus sirop
  • 750 ml apă
  • ceapă roşie şi coriandru proaspăt, tocat

Mod de preparare:

Prăjeşte copanele în puţin ulei. Scoate-le din tigaie. Pune pasta de curry în tigaia în care ai prăjit puiul, adaugă lemongrass şi unt de arahide.

Toarnă nuca de cocos, apă, lychee şi siropul şi adu la fierbere.

După ce a dat în fiert, redu focul şi lasă să fiarbă la foc mic, adaugă puiul prăjit şi fierbe timp de 15 minute sau până când carnea este fiartă.

Decorează cu ceapă roşie tăiată fin şi coriandru. Serveşte cu orez balsamic.

Pulpe de pui cu pasta de curry

Pulpe_de_pui_cu_pasta_de_curry

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.