Prajitura cu mango, branza si biscuiti de cacao

Printeaza

Prajitura cu mango, branza si biscuiti de cacao din: biscuiţi de cacao, unt, apa calda, mango, gelatină, apa fierbinte, crema de branza, frisca lichida, zahar, lamaie.

 

Igrediente:

  • 250 g biscuiţi de cacao
  • 100 unt
  • 50 ml apă caldă

Pentru umplutură:  

  • 4  mango
  • 1 lingură de gelatină
  • 100 ml apă fierbinte
  • 350 g cremă de brânză
  • 200 ml frişcă lichidă
  • 100 g zahăr
  • 1 lămâie (zeama)

Mod de preparare:

Fărâmiţează biscuiţii, amestecă-i cu untul topit, toarnă apa. întinde compoziţia într-o tavă şi dă-o la rece 30 de minute. Dizolvă 1/2 lingură de gelatină în 50 ml de apă caldă.

Bate crema de brânză cu zahărul, gelatina dizolvată, zeama de lămâie şi pulpa de la un fruct de mango pasată. Freacă frişca până se întăreşte şi pune-o peste compoziţia de brânză.

Pentru glazu­ră, pasează în mixer pulpa de la două mango. Dizolvă restul de gelatină în 50 ml de apă caldă şi pune-o în pulpa de mango.

Lasă prăjitura două ore la rece, apoi toarnă glazura. Ornează cu pulpă de fructe.

Prajitura cu mango, branza si biscuiti de cacao

Prajitura_cu_mango_branza_si_biscuiti_de_cacao

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.