Prajitura cu banane, ciocolata si gelatina

Printeaza

Prajitura cu banane, ciocolata si gelatina din: smântână de gătit, lapte, banane, gelatina, ciocolata neagra.

Prajitura_cu_banane_ciocolata_si_gelatina

Ingrediente:

  • 500 ml smântână de gătit
  • 100 ml lapte
  • 60 g zahăr pudră
  • 2 banane
  • 9 g gelatină

Pentru stratul de ciocolată:

  • 100 g ciocolată neagră
  • 100 ml smântână de gătit

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă, se amestecă smântână, laptele, zahărul si bananele fărâmiţate. Se pun la foc mic şi, după ce a dat într-un clocot, se trage de pe foc, se mixează si se adaugă gelatina preparată.

Se amestecă si se repartizează în forme car^se dau la rece pentru 4 ore. Pentru stratul-de ciocolată, se încălzeşte smântână, se trage de pe foc şi se pune în ea ciocolata si se amestecă.

Se lasă să se răcorească si. se toarnă peste stratul alb din forme. Se repun la frigider pentru 2 ore.

Prajitura cu banane, ciocolata si gelatina

Prajitura_cu_banane_ciocolata_si_gelatina

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.