Pizza cu porumb murat

Printeaza

Pizza cu porumb murat

Pizza cu porumb murat

Ingrediente:

  • 600 g făină
  • 350 ml apă
  • 4 linguri de ulei
  • zahăr tos
  • 30 g drojdie
  • un pachet de amestec legume
  • porumb baby murat
  • 150 g fasole verde
  • 250 g caşcaval afumat
  • 200 g sos de roşii
  • pătrunjel
  • sare, piper
  • brînză feta
  • măsline
  • ardei capia

Preparare:

Drojdia se dizolvă cu puţină apă călduţă, o linguriţă de zahărul tos şi sare. Se adaugă o lingură de făină, se amestecă şi se lasă să crească la loc cald.

Restul de făină se cerne într-un castron mai mare, se pune drojdia dospită, restul de apă caldă, uleiul şi se frămîntă pînă rezultă un aluat potrivit de tare.

Fasolea se spala, se taie in bucati mici si se fierbe in apa cu sare. Legumele pentru wok se decongeleaza, se scurg de apa, se prajesc in ulei incins timp de cinci minute, se adauga fasolea si se mai prajesc cinci minute

Se acoperă cu un şervet de bucătărie şi se lasă să crească la loc cald 30 de minute. Se întind foi rotunde de aluat, se ung cu sos de roşii, se aşază legumele, se presară caşcaval ras şi pătrunjel tocat.

Se introduc în cuptor şi se coc la foc potrivit timp de 25-30 de minute.

Pizza cu porumb murat

Pizza cu porumb murat.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Am mancat pizza cu porumb, dar nu cu porum murat. Merita sa incerc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.