Piure de cartofi cu hrean

Printeaza

Piure de cartofi cu hrean din: cartofi, pastarnac, unt, hrean, sare, piper, smantana.

Ingrediente:Piure de cartofi cu hrean

  • 1 kg de cartofi
  • 1/2 kg pastarnac
  • 3 linguri unt, la temperatura camerei
  • 1-2 linguri de hrean
  • 1 lingurita sare
  • 1/8 lingurita piper
  • 1/2 ceasca smantana

 

Mod de preparare:

Curatati si taiati rondele pastarnacul. Curatati si taiati cuburi cartofii. Puneti la fiert intr-o cratita si gatiti pentru aproximativ jumatate de ora.

Scurgeti lichidul, apoi adaugati unt, sare, piper si hrean. Amestecati bine. Incorporati smantana, amestecati bine si dupa gust, mai adaugati sare si piper.

Serviti piureul cald cu verdeata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.