Pilaf cu praz si stevie

Printeaza

Pilaf cu praz si stevie din: orez, praz sau ceapă, ulei, ştevie, mărar, sare.

 

Ingrediente:Pilaf cu praz si dovlecel

  • 700 g orez
  • 100 g praz sau ceapă
  • 200 ml ulei
  • 750 g ştevie
  • 1 legătură mărar
  • sare

Mod de preparare:

Se taie ceapa sau prazul în felii şi se pune la fiert în apa clocotită cu puţină sare. Se fierbe 10-15 minute, după care se adaugă orezul, uleiul şi ştevia, curăţată de cozi şi în prealabil opărită.

Se lasă să fiarbă cu vasul acoperit şi apoi se dă la cuptor circa 20 de minute. Când se pune la cuptor, se presară deasupra mărarul tăiat mărunt.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place pilaful asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.