Piept de rata cu legume

Printeaza

Piept de rata cu legume din: piept de rata, dovlecel, broccoli, rosii, oregano, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Piept de rata cu legume

  • 2 bucăţi de piept de raţă
  • sare şi piper
  • 1 dovlecel
  • 1/2 ardei gras roşu
  • câteva bucheţele de broccoli
  • roşii cherry
  • oregano
  • 2-3 linguri ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Pieptul de raţă se scoate din frigider cu o oră înainte de preparare. Se crestează pielea cu un cuţit bine ascuţit, cu tăieturi în diagonală, ca să iasă grăsimea.

Se sărează, piperează şi se aşază bucăţile cu partea cu piele în jos într-o tigaie. Se pune pe foc şi se prăjeşte cca 8 min. pe o parte, apoi se întoarce.

Se scoate din tigaie şi se aşază într-un vas care se pune în cuptorul încins.

Se pregătesc legumele mărunţite şi călite, cu sare, piper şi oregano. Pieptul se lasă să se odihnească 2-3 minute, apoi se taie felii şi se servesc cu legume.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.