Pastarnac si morcov caramelizat cu cimbru

Printeaza

Pastarnac si morcov caramelizat cu cimbru din: morcov, pastarnac, ulie vegetal, cimbru, unt, zahar tos.

Pastarnac_si_morcov_caramelizat_cu_cimbru

Ingrediente:

  • 500 g morcov
  • 500 g pâstârnac
  • 2 linguri ulei vegetal
  • câteva crenguţe de cimbru, mârunţit
  • 25 g unt
  • 25 g zahăr tos

 

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C. Aşază legumele în tava de copt, stropeşte cu ulei şi presară cimbrul, sare şi piper. Dă la cuptor 30-40 min, până când se pătrund. Prepară dinainte până aici.

Intr-un vas neacjerent topeşte untul cu zahărul, măreşte flacăra şi ţine pe foc 5 min. Adaugă 1 linguriţă sare grunjoasă. Stropeşte legumele, amestecă şi dă din nou la cuptor. Serveşte legumele presărate cu cimbru.

Pastarnac si morcov caramelizat cu cimbru

Pastarnac_si_morcov_caramelizat_cu_cimbru

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu-mi palce garnitura asta deloc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.