Ouă la pahar

Printeaza

Ouă la pahar din: oua, sare, piper, unt.

Ingrediente:Ouă la pahar

  • 12 ouă
  • sare
  • piper
  • puţin unt

 

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert cu sare şi cînd clocoteşte se pun ouăle unul după altul cu o lingură.

Se fierb exact 3 minute, se scot şi se sparg la un capăt şi cu o linguriţă se scot şi se pun într-un pahar.

Se servesc cu sare, piper şi puţin unt proaspăt topit.

 

Pofta buna!


 

Ossobucco milanez

Oua la pahar cu ficat de pui

Pui să fiarbă 2 ouă în apă clocotită timp de 3-4 minute. După fierbere, conţi­nutul îl pui într-un pahar. Tai în formă de cuburi 2 ficăţei, îi sotezi în unt şi îi condimentezi puţin. Apoi îi adaugi în paharele cu ouă.   Poftă bună!

Ouă la pahar

Ouă de prepeliţă la pahar cu somon afumat

Ouă de prepeliţă la pahar cu somon afumat din: mustar, marar tocat, ulei, otet de mere, sare, piper alb, fasole verde, oua de prepelita, ardei gras si somon afumat. Ingrediente: 4 lingurite mustar 1 lingurita marar tocat 1 lingura ulei 1 lingura otet de mere sare piper alb 100 g fasole verde 16 oua de […]

Oua ochiuri in parjoale

Oua ochiuri in parjoale din: carne, paine, usturoi, ou, maghiran, patrunjel, sare, ulei. Ingrediente: 500 g carne tocată 2 felii pâine înmuiată în lapte gălbenuş crud 5-6 căţei de usturoi sare pătrunjel 1 vârf cuţit de maghiran pesmet 50 ml ulei 50 g unt sau margarină 6 ouă piper   Mod de preparare: Pune într-un […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.