Omleta cu cartof si ceapa

Printeaza

Omleta cu cartof si ceapa din: cartofi, ceapa, oua, ulei, sare, piper.

Omleta_cu_cartof_si_ceapa

Ingrediente:

  • 4 cartofi
  • 3 cepe
  • 5 ouă
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se taie felii subţiri cartofii si ceapa şi se pun apoi la călit în ulei. Se acoperă si se lasă pe foc aproximativ 10 minute.

Intre timp, se bat ouăle si, când cartofii si ceapa s-au prăjit, se toarnă peste ouă si se amestecă în afara focului.

Se presară cu sare si piper si se pune amestecul în tigaia răcită. Se mai lasă pe foc 15 minute.

Omleta cu cartof si ceapa

Omleta_cu_cartof_si_ceapa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.