Miel toscan

Printeaza

Miel toscan din: cotlete de miel, ulei de masline, usturoi, pulpa de rosii, vin alb, rozmarin, sare si piper.

Miel_toscan

 

Ingrediente:

  • 4 cotlete de miel
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 2 căţei de usturoi
  • 400 g pulpă de roşii
  • 100 ml vin alb
  • 1 lingură de rozmarin proaspăt
  • sare
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Incălzeşte două linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare. Adaugă mielul şi frige carnea la foc puternic câte un minut pe fiecare parte. Dă focul moderat şi adaugă usturoiul tocat mărunt. Ţine pe foc încă un minut. Ca în cazul tuturor preparatelor din carne ce se prepară repede, este important să foloseşti o temperatură ridicată, precum şi carne de cea mai bună calitate, pentru a obţine o friptură fragedă şi suculentă.

Adaugă roşiile, apoi vinul şi asezonează cu sare şi piper negru. Lasă la fiert zece minute sau până când mielul este bine gătit. Serveşte preparatul pe pat de mămăligă, presară rozmarin şi stropeşte cu ulei de măsline.

 

Miel toscan

Miel_toscan

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.