Mezcal cu bitter

Printeaza

Mezcal cu bitter din: mezcal, sirop simplu, bitter, portocala, gheata.

Mezcalul este o băutură tradițională în regiunea Oaxaca din Mexic, unde este produs într-un mod artizanal de către producătorii locali.

Mezcalul este adesea asociat cu cultura mexicană și este popular la nivel internațional, devenind tot mai popular în barurile și restaurantele din întreaga lume.

Există o varietate de tipuri de mezcal, care diferă în funcție de tipul de agave folosit, metoda de producție și regiunea din care provin.

 

retete

Ingrediente:

  • 60 ml mezcal
  • 15 ml sirop simplu
  • 2 picături bitter aromatic
  • 1 felie de portocala
  • gheață

 

 

Mod de preparare:

Amestecati bine felia de portocala și siropul simplu într-un pahar de whisky.

Adăugați mezcalul și bitter-ul, apoi completati cu gheață.

 

 

 

Savurati!

 

 

 

 


poate iti place si:

French 75 Cocktail

Cocktail Royal Temptation

Calitate – alcoolic Bază alcoolică – nici una Pahar – cupă mică de cocktail Categorie – Amaretto drinks şi Coffee liqueur drinks Decoraţiune – o coaja de portocală, frunzuliţe de mentă, un praf de cacao   Se serveşte dupâ-amiaza. seara şi noaptea   Ingrediente: 4/10 Amaretto di Saronno 3/10 Kahlua 2/10 Midori 1/10 frişca   […]

 

Cocktail Cognac Collins

Cocktail Rossini

    Calitate – slab alcoolizat Bază alcoolică – nici una Pahar – flute sau cupă Asti Categorie – Wine drinks Decoraţiune – fără   Se serveşte la orice oră   Ingrediente: 6/10 şampanie sau vin spumos 4/10 suc de căpşune   Apărut acum circa treizeci de ani, este numit şi Fragolino (Căpşunică) datorită ingredientului […]

 

Cocktail Rock Rye

Cocktail Rock Rye

O reteta simpla de Cocktail Rock Rye din: votca, rock & rye si suc de lamaie verde.   Calitate – alcoolic Bază alcoolică – votcă Pahar – tumbler mijlociu Familie – Cooler Categorie – Vodka drinks Decoraţiune – o felie de portocală pe margine şi un ştir   Se serveşte la orice oră   Ingrediente: […]

 

Cocktail Gala Rose

Cocktail Rose

Calitate – alcoolic Bază alcoolică – Kirsch Pahar – cupă mică de cocktail Categorie – Vermouth drinks Decoraţiune – cireaşă roşie   Se serveşte după-amiaza   Ingrediente: 6/10 vermouth dry 2/10 kirsch 2/10 cherry brandy   Este clasica băutură Short din anii ’30 apreciată mai ales de consumatorii femei. Preparare: Ingredientele se pun […]

 

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.