Mezcal cu bere

Printeaza

Mezcal cu bere din: mezcal, suc de ghimbir, suc de lime, bere.

Mezcalul este o băutură alcoolică tradițională din Mexic, care este obținută din agave. Este adesea confundată cu tequila, dar cele două băuturi sunt distincte.

Mezcalul este obținut din inima agavei, numită pina, care este coaptă în cuptoare subterane sau pe grătare. După coacere, piña este zdrobită și fermentată în butoaie timp de câteva zile sau săptămâni.

Apoi, lichidul fermentat este distilat într-un cazan din cupru sau ceramică, unde se obține mezcalul.

 

retete

Ingrediente:

  • 60 ml mezcal
  • 120 ml suc de ghimbir
  • 30 ml suc de lime proaspăt stors
  • 1 pahar bere

 

 

Mod de preparare:

Intr-un shaker agitati mezcal, suc de lime și suc de ghimbir cu gheață și turnați într-un pahar cu gheață.

Completați cu bere.

 

 

Savurati!

 

 

 


poate iti place si:

 

Cocktail Abstract

Cocktail Rob Roy

  Calitate – alcoolic Bază alcoolică – scotch whisky Pahar – cupă mică de cocktail Categorie – Vermouth drinks Decoraţiune – o cireaşă roşie   Se serveşte înainte de mese, seara şi noaptea   Ingrediente: 6/10 scotch whisky 4/10 vermut roşu o picătură de Angostura Bitter   Apărut în anii ’30, în Anglia, a fost […]

Cocktail Chi-Chi

Cocktail Chi-Chi

  Ingrediente: 30 ml votca 15 ml Blue curacao 15 ml cremă de nucă de cocos 150 g ananas proaspăt sau din conservă o cupă de îngheţată de vanilie 125 g gheaţă câteva cubuleţe de ananas pentru decor   Mod de preparare: Toate ingredientele (în afară de cubuleţele de ananas pentru decor) se pun într-un […]

Cocktail Cofee Cobbler Bourbon

Cocktail Pussy Foot

    Calitate – fără alcool Bază alcoolică – nici una Pahar – tumbler mijlociu Categorie – No-alcool drinks Decoraţiune – o felie de lămâie, o felie de portocală, o cireaşă roşie şi paie   Se serveşte la orice oră   Ingrediente: 1/3 suc de lămâie 1/3 suc de portocale 1/3 suc de lămâie verde […]

 

 

Cocktail Feel Like Home

Cocktail Disaronno Driver

Cocktail Disaronno Driver din: votca, suc de portocale, portocala, disaronno. Ingrediente: Disaronno 40 ml vot­că 70 ml suc de por­tocale o portocală   Preparare: Se prepară într-un pahar cu gheaţă, garnisindu-se cu o felie de portocală. Se serveşte cu paiul.

 

 

 

Savurati!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.