Mancarica de porc cu ciuperci

Printeaza

Mancarica de porc cu ciuperci din: ceafa de porc, ciuperci, ceapa, morcov, usturoi, apa, smantana, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Mancarica de porc cu ciuperci

  • 400 g ceafă de porc
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 3 căţei usturoi
  • 100 ml apă
  • 250 g smântână
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile, le tai bucăţi şi le căleşti 5 minute în ulei cu usturoiul pisat, ceapa tocată şi morcovul feliat. Scoţi ciupercile şi prăjeşti ceafa de porc feliată.

Torni apa, presari sare şi piper după gust şi ţii până scade lichidul. Adaugi în vas ciupercile şi smântână, condimentezi cu sare şi piper şi mai laşi carnea pe foc 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.