Lapti de peste cu sampanie din: şampanie, ierburi asortate, supă de carne, ou, lapti de peste, sare, piper. Ingrediente: 1/2 sticlă de şampanie 1 legătură ierburi asortate 500 ml supă de carne 1 albuş de ou lapţi de la 2 peşti de rău sare piper Mod de preparare: Se toarnă vinul într-o cratiţă împreună cu legătura asortată […]
Lapţi de crap fripţi
PrinteazaLapţi de crap fripţi din: lapti de crap, ceapa verde, usturoi verde, ulei, faina, sare, piper, lamaie.
Poate te intereseaza si Frigărui de morun, peşte afumat şi lapţi cu salată de sfeclă cu hrean
- 400 g lapţi de crap
- 1 leg. ceapă verde
- 1 leg. usturoi verde
- 100 ml ulei
- 250g făină
- sare
- piper
- lămâie
Mod de preparare:
Se lasă lapţii să se zvinte pe un prosop de hârtie.
Se toacă mărunt ceapa şi usturoiul şi se sotează 2 minute la foc iute.
Opţional, se stinge cu sucul unei jumătăţi de lămâi.
Se sărează şi se piperează generos lapţii şi se dau prin făină.
Se scurge uleiul într-o altă tigaie, separând legumele şi se frig lapţii la foc mic timp de 1- 2 minute, având grijă să rămână moi.
Se servesc imediat, ornând farfuria pe margine cu legumele sotate şi felii de lămâie.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Lapti de peste cu sampanie
Ciorba din icre si lapti de peste
Ciorba din icre si lapti de peste din: peste, lapti, icre nematurate, ceapa, ardei, morcov, pastarnac, rosii, sare, concentrat de legume, fidea, bors, patrunjel, leustean. Ingrediente: 6 peşti (capete şi cozi) 250 g lapţi şi icre nematurate 1 ceapă 1 ardei roşu 1 morcov 1 păstârnac 2-3 roşii 1 linguriţă sare 1 linguriţă concentrat de […]
Lapti pane
Lapti pane din: lapte de crap, faina, oua, pesmet, sare, piper, patrunjel, unt. Poate te intereseaza si Lapţi de crap fripţi Ingrediente: 500 g lapţi crap 2 linguri făină 2 ouă 200 g pesmet sau mălai de porumb sare piper pătrunjel 100 g unt Mod de preparare: Se crapă peştele pe burtă (dar cel […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- lapti de peste
- lapti de crap
- lapti de crap preparare
- https://www restaurantedelux ro/lapti-crap-fripti html
Hmmmm, o sa incerc reteta de lapti fripti