Frigarui de morun, peste afumat si lapti cu salata de sfecla cu hrean
PrinteazaFrigărui de morun, peşte afumat şi lapţi cu salată de sfeclă cu hrean din: morun, lapti, peste afumat, frigarui.
Poate te intereseaza si Barbuni la cuptor cu sos de roşii cu lapţi
- 900 g morun nisetru sau păstrugă
- 400 g lapţi sau limbi de icre opărite
- 300 g felii de peşte afumat
- 12 frigărui
Mod de preparare:
Morunul se taie bucăţi, lapţii sau icrele bucăţi mai mici.
Se înfig intercalat pe frigărui (facultativ şi feliuţe de ceapă), se ung cu ulei, se dă sare şi piper şi se frig pe grătar 8-10 minute.
Se servesc cu felii de sfeclă fiartă cu hrean ras, sare, oţet şi puţin zahăr.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/frigarui-de-morun-peste-afumat-si-lapti-cu-salata-de-sfecla-cu-hrean html
Nu am gustat niciodata dintr-o frigaruid e morun
Sa fac si eu frigarui de peste; sunt curioasa cum sunt.