Frigarui de morun, peste afumat si lapti cu salata de sfecla cu hrean

Printeaza

Frigărui de morun, peşte afumat şi lapţi cu salată de sfeclă cu hrean din: morun, lapti, peste afumat, frigarui.

Poate te intereseaza si Barbuni la cuptor cu sos de roşii cu lapţi

Ingrediente:Frigărui de morun, peşte afumat şi lapţi cu salată de sfeclă cu hrean

  • 900 g morun nisetru sau păstrugă
  • 400 g lapţi sau limbi de icre opărite
  • 300 g felii de peşte afumat
  • 12 frigărui

 

Mod de preparare:

Morunul se taie bucăţi, lapţii sau icrele bucăţi mai mici.

Se înfig inter­calat pe frigărui (facultativ şi feliuţe de ceapă), se ung cu ulei, se dă sare şi piper şi se frig pe grătar 8-10 minute.

Se servesc cu felii de sfeclă fiartă cu hrean ras, sare, oţet şi puţin zahăr.

 

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Nu am gustat niciodata dintr-o frigaruid e morun

  2. Sa fac si eu frigarui de peste; sunt curioasa cum sunt.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.