Hamburger Clasic cu Carne de Vită, Cheddar și Salată Iceberg

Printeaza

Hamburger Clasic cu Carne de Vită, Cheddar și Salată Iceberg din: chifle, carne de vita, branza cheddar, salata iceberg, rosie, ceapa rosie, ketchup, mustar, sare, piper, ulei.

Redescoperă gustul autentic al Americii cu această rețetă de Hamburger Clasic.

Un favorit etern, acest hamburger îmbină simplitatea cu savoarea, oferind o mâncare reconfortantă ce aduce împreună carne de vită suculentă, brânză cheddar topită și crocanța inconfundabilă a salatei iceberg.

Perfect pentru grătarul de weekend sau o cină rapidă în timpul săptămânii, acest hamburger promite să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi.

Reteta Hamburger Clasic cu Carne de Vită, Cheddar și Salată Iceberg:

Ingrediente:

  • 4 chifle pentru hamburger
  • 500g carne de vită tocată (15-20% grăsime pentru suculență)
  • 4 felii de brânză cheddar
  • 4 frunze mari de salată iceberg
  • 1 roșie mare, feliată
  • 1 ceapă roșie, feliată subțire
  • Ketchup și muștar, după gust
  • Sare și piper negru, după gust
  • Ulei pentru grătar

 

Mod de Preparare:

Împărțește carnea tocată în 4 porții egale și modelează fiecare porție într-un burger cu grosimea dorită.

Condimentează fiecare burger pe ambele părți cu sare și piper.

Încinge grătarul sau o tigaie grill la temperatură medie-înaltă și unge-o ușor cu ulei.

Gătește burgerii timp de 3-4 minute pe fiecare parte pentru un grad de gătire medium-rare sau ajustează timpul în funcție de preferințele tale.

În ultimul minut de gătire, așază o felie de brânză cheddar pe fiecare burger pentru a se topi.

Taie chiflele pe jumătate și, dacă preferi, prăjește-le ușor pe grătar pentru a deveni crocante.

Pe partea de jos a chiflei, aplică ketchup și muștar după gust.

Așază burgerul cu brânză topită, urmat de o felie de roșie, câteva inele de ceapă roșie și o frunză de salată iceberg.

Acoperă cu cealaltă jumătate a chiflei.

 

Valori Nutriționale (per porție)

  • Calorii: 650 kcal
  • Proteine: 40g
  • Grăsimi: 40g (din care saturate: 15g)
  • Carbohidrați: 35g
  • Fibre: 2g
  • Zaharuri: 5g

Sfaturi Utile:

  • Pentru o suculență maximă, alege o carne de vită cu un conținut adecvat de grăsime.
  • Nu presa burgerii în timpul gătirii pentru a nu pierde sucurile.
  • Lasă burgerii să se odihnească câteva minute după gătire pentru a redistribui sucurile în interior.

Hamburger Clasic cu Carne de Vită, Cheddar și Salată Iceberg este mai mult decât o simplă mâncare; este o celebrare a gustului și tradiției, un tribut adus plăcerilor simple, dar profund satisfăcătoare.

Fie că te bucuri de el înconjurat de prieteni și familie sau ca un rasfat personal după o zi lungă, acest hamburger clasic promite o experiență culinară autentică și memorabilă.

 

 

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Hamburger de casa cu sos

Hamburger de casa cu sos din: carne, ceapa, castraveti, tarhon, sare, piper, sos de rosii. Ingrediente: 800 g carne tocată macră o ceapă albă 1/2 legătură pătrunjel sare piper 4 castraveti acri o ceapă roşie sos de roşii tarhon chifle, pentru ansamblare   Mod de preparare: Carnea se trece de două ori prin maşina de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.