Grisine cu sos pesto

Printeaza

Grisine cu sos pesto din: aluat foitaj congelat, sos pesto.

Grisine_cu_sos_pesto

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat foitaj congelat
  • 1 borcan sos pesto

Mod de preparare:

Aluatul de foitaj deconge­lat se unge cu tot conţinutul borcanului de pesto. Apoi se taie pe lungime în benzi de 2-3 cm lăţime.

Fiecare bandă se răsuceşte apoi obţinând benzi duble mai mici. Se asază în tava de copt şi se lasă la cuptor 20 de minute.

Grisine cu sos pesto

Grisine_cu_sos_pesto

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.