Gnocchi cu salvie si mazare

Printeaza

Gnocchi cu salvie si mazare din: gnocchi, mazare, unt, parmezan, salvie, sparanghel.

Ingrediente:gnocchi_cu_salvie_si_mazare

  • 400 g gnocchi proaspete
  • 200 g mazăre
  • 50 g unt
  • 150 g parmezan
  • 4 frunze de salvie
  • 150 g vârfuri de sparanghel

 

Mod de preparare:

Scoţi boabele de mazăre din teci şi le fierbi în apă uşor sărată, pentru 5 minute. Fierbi gnocchi conform instrucţiunilor de pe ambalaj. După 5 minute, adaugi mazărea scursă şi laşi să mai fiarbă împreună, timp de 2-3 minute.

Topeşti untul într-o tigaie şi căleşti pentru 10-15 secunde salvia tocată, apoi adaugi gnocchi şi vârfurile de sparanghel, în prealabil opărite. Serveşti preparatul cald, presărat cu parmezan ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.