Friptura de gaina cu mujdei de usturoi

Printeaza

Friptura de gaina cu mujdei de usturoi din: gaina, unt, sare, usturoi, cartofi, morcovi.

Ingrediente:Friptura de gaina cu mujdei de usturoi

  • 1 găină
  • ulei sau unt
  • sare
  • usturoi
  • 4 cartofi
  • 4 morcovi

 

Mod de preparare:

Carnea de pasăre fiartă rămasă din ajun (de la ciulama cu carne de găină) rumeniţi-o în ulei sau unt, porţionaţi-o, acoperiţi-o cu mujdei de usturoi şi serviţi-o cu legume fierte, stropite cu unt şi cu pâine proaspătă.

Este bun vinul alb. Dacă nu aveţi legume ca garnitură, serviţi carnea cu mămăligă fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.