Creveti la tigaie cu sos de mango

Printeaza

Creveti la tigaie cu sos de mango din: mango, papaia, iaurt, salata verde, suc de lamaie, ulei de masline, sare.

Ingrediente: Creveti_la_tigaie_cu_sos_de_mango

  • 200g pulpă de fruct de mango
  • 140 g pulpă de fruct de papaia
  • 100 g de iaurt
  • 80 g frunze de salată verde
  • suc de lămâie
  • ulei de mâsline
  • sare

Mod de preparare:

Amestecati fructul de mango cu 3 linguri ulei si 1 lingurita suc de lamaie, apoi amestecati cu iaurt si salata. Puneti in frigider preparatul acoperit cu folie alimentara. Taiati papaia bastonase si distribuiti in cupe impreuna cu frunzele de salata verde, sarati si incheiati adaugand ulei.

Ungeti crevetii decorticati cu ulei de masline si gatiti intr-o tigaie timp de 30 de secunde. Aranjati crevetii peste salata si garnisiti cu sos de mango.

Creveti la tigaie cu sos de mango

Creveti_la_tigaie_cu_sos_de_mango

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.