Cotlete de caprioara (varianta)

Printeaza

Cotlete de caprioara

Ingrediente:Cotlete de caprioara (varianta)

  • 6 cotlete
  • 1 lingură unt
  • 2 linguriţe ulei
  • 50 g slă­nină
  • sare
  • 10 ciuperci sau 20-25 măsline
  • 10 linguri sos

Mod de preparare:

Marinăm timp de 12 ore un muşchi în­treg de caprioara sălbatică. Dacă îl împărţim însă în cotlete, ajung numai două ore de marinare înainte de a-1 frige. Scoatem cotletele din marinată, le curăţăm şi le batem uşor.

Le putem împăna cu slănină mai grosuţă şi cu 1/4 oră mai înainte de a servi la masă, le prăjim în unt ameste­cat cu ulei.

Servim cu garnitură de ciuperci, măs­line şi cu sos picant.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.