Ciuperci umplute cu piept de pui si ardei gras
PrinteazaCiuperci umplute cu piept de pui si ardei gras din: ciuperci mari champignon, pipet de pui, ardei gras roşu sau capia, usturoi, frunze de pătrunjel, sare, piper macinat, oua, caşcaval, smântână, unt.
Ingrediente:
- 12 ciuperci mari champignon
- 300 g piept de pui
- 1 ardei gras roşu sau capia
- 2 căţei de usturoi
- frunze de pătrunjel tocat fin
- sare
- piper măcinat
- 2 ouă
- 100 g caşcaval ras
- 200 g smântână
- puţin unt
Mod de preparare:
Scoţi codiţele, speli ciupercile, le întorci şi le laşi la scurs. între timp, pregăteşti umplutura astfel: macini carnea împreună cu usturoiul, tai mărunt ardeiul şi frunzele, condimentezi şi amesteci bine.
Pui hârtie de copt într-o tavă, aşezi ciupercile, pui în fiecare o bucăţică de unt şi umpli fiecare ciupercă cu compoziţia preparată.
Torni pe fiecare ciupercă umplută puţin ulei de măsline, dar nu mult şi dai tava la cuptorul bine încălzit, timp de aproximativ 20 de minute.
Baţi ouăle cu smântână şi caşcavalul şi pui din compoziţie pe fiecare ciupercă, cu lingura. Mai dai apoi tava cu ciupercile la cuptor, pentru 10 minute.
Serveşti această garnitură cu piept de pui, fript pe grătar sau preparat la cuptor.
Ciuperci umplute cu piept de pui si ardei gras
Pofta buna!