Ciuperci sotate in vin

Printeaza

Ciuperci sotate in vin din: ciuperci, ulei, usturoi, vin, patrunjel, sare.

Ingrediente:Ciuperci sotate in vin

  • 800 g ciuperci conservate
  • o lingura ulei
  • 3 căţei usturoi
  • 65 ml vin alb
  • o lingură pătrunjel
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

In tigaia bine încălzită se pun uleiul, ciupercile trecute sub un jet de apă şi bine scurse, un praf de sare. Se amestecă. Se adaugă usturoiul feliat si se lasă pe foc până ce ciupercile prind o culoare aurie.

Când ciupercile s-au înmuiat, se adaugă vinul şi se lasă la fiert până se evaporă. Se trage vasul de pe foc, se adaugă pătrunjelul şi se potriveşte gustul de sare.

 

Pofta buna!

 


Poate te intereseaza si:

Mancarica de ciuperci cu vin

Mancarica de ciuperci cu vin

Mancarica de ciuperci cu vin din: ficat, faina, ciuperci, vin, suc de rosii, ceapa, ulei, marar, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 200 g ficat de viţel 1 lingură făină 500 g ciuperci 100 ml vin 200 ml suc de roşii 1 ceapă 100 ml ulei câte 1 legătură mărar şi pătrunjel 2 linguri zeamă de lămâie sare […]

Ciuperci la cuptor cu usturoi

Ciuperci cu vin la cuptor

Ciuperci cu vin la cuptor din: ciuperci, rosii, sare, piper, vin, untdelemn, patrunjel. Ingrediente: un kilogram ciuperci 2-3 roşii sare piper un pahar vin un pahar untdelemn pătrunjel verde, tocat   Mod de preparare: Se spală ciupercile bine în mai multe ape; picioruşele se desprind şi li se taie capătul cu care au stat în […]

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.