Ciuperci sotate cu usturoi

Printeaza

Ciuperci sotate cu usturoi din: ciuperci, lamaie, ceapa, usturoi, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci sotate cu usturoi

  • un kg ciuperci mici
  • o lămâie
  • 2 cepe
  • 2 căţei usturoi
  • o lingură pătrunjel tocat
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile şi se taie felii cât se poate de subţiri. Se încinge uleiul într-o tigaie, se pun ciupercile şi se lasă 10 minute, întorcându-le la jumătatea timpului.

Se adaugă ceapa şi usturoiul fin tocate.

Se presară sare şi piper şi se mai lasă 10 minute la foc mediu, cu capac. Se înlătură capacul, se pune sucul de lămâie şi se presară pătrunjelul. Se trage vasul de pe foc.

Se serveşte cu mămăligă, după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.