Ciorba de potroace cu orez

Printeaza

O reteta gustoasa de ciorba de potroace din: orez, aripi de curcan, zeama de varza, morcov, ceapa, telina, verdeata si bulion.Ciorba de potroace cu orez

Ingrediente :

  • 2 gâturi şi o aripă de curcan
  • 11 zeamă de varză
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 ţelină mică
  • 3 linguri orez
  • verdeaţă
  • 1 lingură de bulion

 

Mod de preparare:

Speli şi cureţi bine măruntaiele de curcan şi le fierbi. Cureţi morcovul, ceapa, ţelina şi le tai mărunt. Fierbi zeama de varză în altă cratiţă şi o laşi deoparte. Când carnea este fiartă pe trei sferturi, pui zarzavatul şi orezul.

După ce au fiert şi acestea, adaugi zeama de varză, bulionul şi potriveşti gustul de sare. Verdeaţă presari numai atunci când aduci ciorba la masă.

Ciorba de potroace cu orez

Ciorba de potroace cu orez

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.