Ciorba de pasare cu zeama de varza

Printeaza

Ciorba de pasare cu zeama de varza din: came de pasăre (pui, curcan), morcovi, telina, cartofi, ceapa, zeama de varza, ulei, sare, verdeata.

Ingrediente:Ciorba_de_pasare_cu_zeama_de_varza

  • 1/2 kg came de pasăre (pui, curcan)
  • 2 morcovi
  • 1/2 ţelină
  • 2 cartofi mari
  • 1 ceapă
  • 1/2 l zeamă de varză
  • ulei
  • sare
  • verdeaţă

Mod de preparare:

Spală carnea, îndepărtează pieliţele şi porţioneaz-o. Pune-o la foc mic, în trei litri de apă rece. Lasă carnea să fiarbă cu capac şi ia spuma din când în când.

Intre timp, curăţă, spală şi taie legumele în cuburi. Căleşte-le pe toate într-un pic de ulei, apoi adaugă-le în oala de ciorbă.

Lasă-le să fiarbă până se înmoaie. Toarnă zeama de varză fiartă sepa­rat, presară verdeaţă şi sărează dacă e nevoie.

Ciorba de pasare cu zeama de varza

Ciorba_de_pasare_cu_zeama_de_varza

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buan ciorba de pasare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.