Ciorba de castraveti murati

Printeaza

Ciorba de castraveti murati din: supa, castraveti murati, cartofi, faina, lapte, ceapa, ou, morcov, unt, smantana, sare, piper, marar.

Ingrediente:Ciorba_de_castraveti_murati

  • 1.5 l supă de legume sau de pui
  • 150 ml zeamă de castraveţi muraţi
  • 4 castraveţi muraţi
  • 4 cartofi
  • 2 linguri făină
  • 100 ml lapte
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 2 linguri unt
  • 200 g smântână
  • sare
  • piper
  • mărar

 

Mod de preparare:

Combini supa cu zeama, castraveţii şi morcovul feliat, ceapa tocată şi cartofii tăiaţi cubuleţe. Lasi să fiarbă până se înmoaie legumele.

Combini făina cu laptele şi torni în ciorbă, amesteci şi iei cratiţa de pe foc. Baţi oul cu untul, îl pui în ciorbă şi aşezi din nou vasul pe foc.

Asezonezi cu sare şi piper după gust şi mai laşi să dea câteva clocote. Serveşti ciorba cu smântână şi mărar.

Ciorba de castraveti murati

Ciorba_de_castraveti_murati

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.