Ciorba de afumatura cu smantana

Printeaza

Ciorba de afumatura cu smantana din: scaricica, kaizer, morcovi, telina, cartofi, ceapa, smantana, ou, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba de afumatura cu smantana

  • 500 g scăricică
  • 50 g kaizer
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 2 ardei graşi
  • 8 cartofi
  • 1 telina
  • 1 păstârnac
  • 300 ml smântână
  • 2 gălbenuşuri
  • 1 lingură tarhon
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa tăiată mărunt, apoi adaugi morcovii şi cartofii cubuleţe, amesteci, pui ţelina, păstârnacul şi ardeii mărunţiţi, kaizerul şi scăricica tăiate după dorinţă, laşi câteva minute şi torni 4 litri de apă.

Potriveşti de sare şi piper şi laşi la fiert 30 de minute. Baţi gălbenuşurile şi le încorporezi în smântână, adaugi cam 4 polonice de supă, amestecând continuu, apoi torni, în fir subţire, în zeamă.

Mai ţii la fiert 30 de minute şi presari tarhonul, apoi o mai laşi câteva clocote.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.