Chiftele de Cartofi cu Spanac și Nuci – Rețetă de post delicioasa

Printeaza

Chiftele de Cartofi cu Spanac și Nuci – Rețetă de post delicioasa din: cartofi, spanac, nuci, drojdie, paprika, fulgi de ovaz, sare, piper, ulei.

Descoperiți această rețetă unică de chiftele de cartofi de post, imbogățită cu spanac proaspăt și nuci crocante. O alegere ideală pentru cei care caută o opțiune sățioasă și plină de nutrienți.

Ingrediente:

  • 4 cartofi medii
  • 1 cană de spanac proaspăt tocat
  • 1/2 cană de nuci mărunțite
  • 2 linguri de drojdie nutrițională
  • 1 linguriță de paprika afumată
  • 1/4 cană de fulgi de ovăz
  • Sare și piper negru măcinat, după gust
  • Ulei pentru prăjit

 

Mod de Preparare:

Fierbeți și pisați cartofii.

Combinați cartofii pișați cu spanacul, nucile, drojdia nutrițională, paprika, fulgii de ovăz, sarea și piperul.

Formați chiftelele și prăjiți-le în ulei încins până se rumenesc.

Serviți chiftelele calde cu un sos de roșii sau hummus.

 

Informații Nutriționale per Porție:

  • Calorii: 210 kcal
  • Carbohidrați: 28 g
  • Proteine: 7 g
  • Grăsimi: 9 g

 

Această rețetă este o variație modernă a tradiționalului preparat de post, îmbogățită cu spanac și nuci pentru un plus de textură și valoare nutritivă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Chiftele din cartofi

Retete de post: Chiftele din cartofi

O reteta de chiftele din cartofi din: cartofi, faina, sare si ulei. Ingrediente: 500 de grame de cartofi 2 linguri cu făină sare ulei   Mod de preparare: Se fierb cartofii, se curăţă şi se pisează sau se trec prin maşina de tocat. Se amestecă cu făină, se pune sare şi se frămîntă. Se fac […]

 

Chiftele din fasole

Retete de post: Chiftele din fasole

O reteta de chiftele din fasole din: fasole alba uscata, chifla, faina sau pesmet, ulei, sare, patrunjel, pastarnac, morcov, ceapa, foi de dafin, usturoi si piper. Ingrediente: 300 g fasole alba uscata 1 chifla muiata in apa faina sau pesmet ulei sare patrunjel tocat pastarnac morcov ceapa foi de dafin usturoi piper   Mod de […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.