Retete de post: Chiftele din fasole
PrinteazaO reteta de chiftele din fasole din: fasole alba uscata, chifla, faina sau pesmet, ulei, sare, patrunjel, pastarnac, morcov, ceapa, foi de dafin, usturoi si piper.
- 300 g fasole alba uscata
- 1 chifla muiata in apa
- faina sau pesmet
- ulei
- sare
- patrunjel tocat
- pastarnac
- morcov
- ceapa
- foi de dafin
- usturoi
- piper
Mod de preparare:
Fasolea se lasa din ajun intr-un vas cu apa pentru a fierbe usor. Fasolea se fierbe impreuna cu un pastarnac, morcov, o ceapa si o foaie de dafin. Dupa ce boabele de fasole au fost fierte, se dau prin masina de tocat sau se paseaza.
Pasta de fasole se amesteca cu o chifla inmuiata in apa si 2 catei de usturoi pisat. Se adauga dupa gust sare, piper si se framanta foarte bine. Chiftelele sunt tavalite in faina sau pesmet si prajite pe ambele parti in ulei incins. Peste chiftele se presara patrunjel tocat.
Chiftele din fasole
Pofta buna!
Incoming search terms:
- chiftele de fasole
- chiftele din fasole