Cartofi la cuptor cu smantana si usturoi

Printeaza

Cartofi la cuptor cu smantana si usturoi din: cartofi, usturoi, nucşoară, smântână, sare, piper.

Cartofi_la_cuptor_cu_smantana_si_usturoi

Ingrediente:

  •  un kg cartofi
  •  un-căţel usturoi
  •  nucşoară
  •  250 ml smântână
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Cartofii curăţaţi se taie rondele cât mai fine. Cu usturoiul se freacă un vas de cuptor şi se aşază un prim strat de cartofi.

Se acoperă cu smântână pusă cu lingura, se presară sare, piper şi nucşoară şi se continuă până ce se termină ingredientele. Se dă vasul la cuptor pentru o oră, la foc mediu spre mare, şi apoi 30 de minute la foc iute, pentru a se rumeni.

Cartofi la cuptor cu smantana si usturoi

Cartofi_la_cuptor_cu_smantana_si_usturoi

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.