Budinca de paine cu ciuperci

Printeaza

Budinca de paine cu ciuperci din: ciuperci, oua, usturoi, paine, lapte, ardei, cascaval, sare, piper.

Ingrediente:Budinca de paine cu ciuperci

  • 10-12 ciuperci
  • 4 ouă
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 1 cană lapte
  • 1 franzelă de ieri
  • 1 ardei capia
  • 100 g caşcaval ras
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Căleşte cu o lingură de ulei şi un praf de sare ciupercile tăiate felii şi usturoiul tocat. Lasă pe foc până scade apa lăsată de ciuperci. Adaugă ardeiul cubuleţe şi lasă 10 minute pe foc.

Intre timp, bate ouăle cu laptele, caşcavalul ras, sare şi piper după gust.

Pune într-un vas ceramic uns cu unt pâinea ruptă în bucăţi măricele, apoi toarnă deasupra compoziţia de ouă şi lapte. Lasă 5 minute să se înmoaie, apoi adaugă ciupercile. Amestecă puţin, să se repartizeze ciupercile uniform.

Dă la cuptor, la foc potrivit, pentru circa 20-25 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.