Briose cu mac

Printeaza

Briose cu mac din: faina de migdale, pudra de proteina, praf de copt, sare, indulcitor, bicarbonat de sodiu, seminte de mac, smantana, oua, apa, esenta de lamaie, coaja de lamaie.

 

Ingrediente:

  • 120gr faina de migdale
  • 120gr pudra de proteina cu aroma de vanilie
  • 1 1/2 lingurite praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 30gr indulcitor
  • 1lingurita bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri seminte de mac
  • 120ml smantana
  • 2 oua
  • 2 linguri apa
  • 2 lingurite esenta de lamaie
  • Coaja rasa de la 1 lamaie

 

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 170C. In boluri separate combinati ingredientele uscate si cele umede.

Ungeti o tava de 16 briose. Amestecati ingredientele si transferati alutul in tava pregatita.

Dati la cuptor 20 minute.

16 briose, fiecare contine

  • 5.25 gr carbohidrati
  • 1 gr fibra
  • 7.75 gr proteina

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Brioșe din albuș

Brioșe din albuș din: albusuri, faina, ulei, zahar, zeama de lamaie, coaja de portocala confiata, susan, rahat. Ingrediente: 3 albușuri 3 linguri făină 3 linguri ulei 3 linguri zahăr 1 linguriță zeamă de lămâie opțional coajă de portocală confiată susan și cubulețe de rahat pentru decor   Mod de preparare: Bați albușurile spumă tare cu […]

retete

Briose cu mei si amaranth

Briose cu mei si amaranth din: mei, amaranth, supa de legume, ardei copt, usturoi, suc de lamaie, pasta tahini, drojdie, miso, amidon, sare, patrunjel, faina. Meiul este o sursă excelentă de proteine, fibre și vitamine B, precum și minerale precum fierul și magneziul. Este de asemenea o sursă importantă de carbohidrați, dar are un indice […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.