Bors de sfecla si fasole

Printeaza

Bors de sfecla si fasole din: sfecla, fasole, ceapa, morcov, bors, pastarnac, ulei, smantana, patrunjel, sare.

Ingrediente:Bors de sfecla si fasole

  • 2 bucăţi sfeclă roşie
  • o cană fasole boabe fiartă
  • o ceapă
  • un morcov
  • o rădăcină păstârnac
  • 500 ml borş
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri smântână
  • sare
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Ceapa si sfecla tăiată cuburi se călesc în ulei. Se pune apoi apă şi se lasă la fiert 30 de minute. Se pun morcovul şi păstârnacul date pe râzătoare si se lasă la fiert 20 de minute.

Se adaugă fasolea şi borşul fiert separat şi se mai lasă 10 minute.

Se potriveşte gustul de sare şi se aduce cu pătrunjel la masă şi, după gust, şi smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.