Biscuiti cu tarate si cafea

Printeaza

Biscuiti cu tarate si cafea din: faina, tarate, scortisoara, cacao, praf de copt, cafea, iaurt, unt, miere, ciocolata.

Ingrediente:

  • 1 cană făină integrală
  • 2 căni tărâţe integrale
  • 2 linguri cu scorţişoară
  • 2 linguri cu cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 4 linguri de cafea măcinată
  • 5 linguri de iaurt light
  • 200 g unt
  • 100 g miere
  • 80 g ciocolată neagră

 

Mod de preparare:

Intr-un bol, amestecă făina, tărâţele, scorţişoara, praful de cacao şi cel de copt, plus cafeaua măcinată.

Apoi untul, la temperatura camerei, trebuie frământat cu iaurtul, mierea şi mixul de ingrediente uscate, până obţii o cocă modelabilă.

Când toate ingredientele s-au încorporat, formează biluţe rotunde, pe care pune-le pe o tavă şi dă-le la cuptor.

Peste 30 de minute vor fi rumenite şi gata de tăvălit prin sosul de ciocolată neagră.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.