Aperitive cu creveti

Printeaza

Aperitive cu creveti din: andive, creveti, mango, creson, ulei de masline, lamai, coriandru.

Ingrediente: 

  • 4 andive
  • 300gr creveti, gatiti
  • 600gr mango, cuburi
  • cateva fire de creson
  • 4 linguri ulei de masline
  • zeama de la 2 lamai
  • 2 lingurite coriandru

 

Mod de preparare:

Separă frunzele de la 4 căpăţâni de andivă, apoi împarte între frunze 300g de creveţi mari, gătiţi, 600g cuburi de mango şi câteva fire de creson.
Asambleazează-le cu câteva ore în avans şi ţine-le la frigider.

Combină 4 linguri ulei de măsline, zeama de la 2 lămâi şi 2 linguriţe de coriandru tocat fin şi stropeşte cu acest dressing toate frunzele umplute.

Aperitive cu creveti

Aperitive_cu_creveti

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.