Foietaj cu carnati

Printeaza

Foietaj cu carnati din: carnati, aluat de foietaj, oua, smantana, sare, boia.

 

Ingrediente:

  • 1 cârnat
  • 2 foi din aluat de foietaj (congelat)
  • 1 gălbenuş
  • ulei
  • smântână
  • sare
  • boia

 

Mod de preparare Foietaj cu carnati:

Se foloseşte aluat de foietaj congelat. Se suprapun două foi pe un şervet umed de bucătărie.

Se unge fiecare foaie cu ulei şi smântână şi se presară puţină boia.

Pe una din laturile foii se aşază un fir de cârnat, după care se rulează cu ajutorul şervetului de bucătărie.

Se aşază rulada într-o tavă unsă.

Se omogenizează un gălbenuş cu smântână, o lingură de ulei şi puţină sare, se ung rulourile, apoi se dau la cuptor pentru 15 minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.